uppe
left Meny  COACHING

Syftet med coaching är att ge dig själv möjlighet att spänna bågen och nå lite längre än du trodde var möjligt. Du bestämmer vilket område du vill fokusera på och i vilken riktning du vill utvecklas. Din nyfikenhet på vad som finns bakom krönet är en drivkraft och genom samtal coachar jag dig.

Vi utgår från din verklighet och det vi framför allt jobbar med är att stärka dina personliga förmågor och lyfta dina talanger. Samtidigt som du finner sätt för dig att få en hälsosam balans mellan arbete, familj och fritid.

När du går framåt inom det område du valt att arbeta med kommer du att bli stärkt. Den energi det ger kommer att spilla över till övriga delar av livet. Målet med coachingen är att du ska kunna använda dig av dina resurser på bästa sätt.

 


  Coaching right
nere
  Opus konsult, Elisabeth Sjöstedt, Organisationskonsult, Leg. psykoterapeut, tel. 0708-67 29 75, opuskonsult@telia.com
Tillbaka till startsidan Till sidan om coaching Till sidan om chefsstöd Till sidan om teamutveckling Till sidan om konflikthantering Till sidan med information om Opus Konsult Till sidan med kontaktuppgifter till Opus Konsult Till sidan om Klart Ledarskap Till sidan Röster om Opus