uppe
left Meny  OM OPUS KONSULT

Min specialitet som konsult är att bidra till en god spiral av ökat samarbete mellan och utveckling av personer, grupper och organisationer. En medarbetares välbefinnande inverkar på organisationens effektivitet och klimatet på arbetsplatsen betyder i sin tur mycket för den anställdes hälsa och effektivitet. Människor som tillför engagemang och energi i sitt arbete får organisationer att lyfta.

Jag har en bakgrund som socionom, organisationskonsult och leg. psykoterapeut. Byggstenar i min konsultroll är egen erfarenhet av chefsrollen i Västra Götalandsregionen under 90-talet samt min erfarenhet av arbete med människor utifrån rollen som konsult och behandlare. Sedan år 2000 driver jag tillsammans med en kollega Centrum för familjerådgivning och psykoterapi. I Opus Konsult arbetar jag med organisationsutveckling, dvs ledarskaps- och teamutveckling samt förändringsarbete i organisationer. I vissa uppdrag arbetar jag tillsammans med konsulter i mitt nätverk.

Det som utmärker mig som konsult är att jag är van att arbeta på flera nivåer och kan se helheten på ett unikt sätt. Det kan röra det som pågår inom människan, det mellanmänskliga eller organisationen. Oavsett på vilken nivå du upplever att utvecklingsbehovet ligger i din organisation kan jag bidra med min kompetens.

  Om_Opus_Konsult right
nere
  Opus konsult, Elisabeth Sjöstedt, Organisationskonsult, Leg. psykoterapeut, tel. 0708-67 29 75, opuskonsult@telia.com
             
Tillbaka till startsidan Till sidan om coaching Till sidan om chefsstöd Till sidan om teamutveckling Till sidan om konflikthantering Till sidan med information om Opus Konsult Till sidan med kontaktuppgifter till Opus Konsult Till sidan om Klart Ledarskap Till sidan Röster om Opus