uppe
left Meny  CHEFSSTÖD

Som chef har du oftast mycket på ditt bord. Samtidigt som många konkreta arbetsuppgifter ska lösas ska du ha överblick, ansvara för personal och driva din verksamhet framåt. Du behöver ha helhetssyn och se till olika perspektiv som organisationen, personerna, utvecklingen och samarbetet. Livet utanför arbetet är också en betydelsefull aspekt.

Den viktiga helheten gäller både när du ser på den verksamhet som du leder och när du ser på din tillvaro och de sammanhang du är en del av.

Chefsstöd är tillfällen då du får prata om din egen chefssituation och roll i organisationen, diskutera svårigheter och personliga utmaningar. Att samtala med en kunnig konsult med egen chefserfarenhet ger dig möjlighet att växa och utveckla ditt ledarskap. Du får också stöd och hjälp att hitta eller upprätthålla den viktiga balansen mellan arbete, familj och fritid.

När du fungerar på bästa sätt i din roll som chef kommer effektiviteten i verksamheten att öka och resultaten förbättras. På så sätt kan din utveckling som chef bidra till att organisationen utvecklas och uppsatta mål uppfylls.

 


  Chefsstöd right
nere
  Opus konsult, Elisabeth Sjöstedt, Organisationskonsult, Leg. psykoterapeut, tel. 0708-67 29 75, opuskonsult@telia.com
Tillbaka till startsidan Till sidan om coaching Till sidan om chefsstöd Till sidan om teamutveckling Till sidan om konflikthantering Till sidan med information om Opus Konsult Till sidan med kontaktuppgifter till Opus Konsult Till sidan om Klart Ledarskap Till sidan Röster om Opus